Νυφικό Μακιγιάζ

Η ημέρα του γάμου είναι ίσως η σημαντικότερη μέρα για κάθε γυναίκα. Αυτή τη μέρα λοιπόν, θέλει να έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της.

Το μακιγιάζ αποτέλει ένα σημαντικό κομμάτι για την εμφάνισή της το οποίο δίνει την τελευταία πινελιά για να ολοκληρωθεί το όλο σύνολο.

Πως επιλέγουμε το σωστό μακιγιάζ για την νύφη;

Για εκείνη τη μέρα πρέπει να αποφύγει το βαρύ μακιγιάζ, τους πειραματισμούς ή και τα πιο extreme μακιγιάζ τα οποία δεν έχει δοκιμάσει ξανά. Θα πρέπει να κινηθεί σε πιο ασφαλές μονοπάτια, με γνώμονα πάντα την προσωπικότητά και τον χαρακτήρα της.  Για παράδειγμα, αν της αρέσει το πιο φυσικό μακιγίαζ να μείνει πιστή σε αυτό, εάν πάλι το έντονο μακιγιάζ είναι μέρος της καθημερινής της ρουτίνας, τότε μπορεί να δοκιμάσει τις πιο έντονες αποχρώσεις στο νυφικό μακιγιάζ της.

Η επιδερμίδα της πρέπει να είναι ανάλαφρη και γενικότερα το μακιγιάζ της θα πρέπει να συμβαδίζει τόσο με το νυφικό look συνολικά όσο και με το ύφος του γάμου (πιο ρομαντικό, πιο δραματικό κτλ). Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είναι ο εαυτός τους. Προσωπικά, δεν θεωρώ κάτι απαγορευτικό, όταν ταιριάζει με την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου. Ο στόχος εξάλλου είναι ένα φρέσκο, αναζωογονημένο και λαμπερό αποτέλεσμα.